ŞEHİT AİLELERİNDEN GAZİPAŞA ZİYARETİ

15 TEMMUZ Darbe girişiminde şehit olan İstihbarat Polisi Muhammet Oğuz Kılıç ve Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun aileleri Gazipaşa’yı ziyaret ederek, kurum amirleri, vatandaşlar ile öğrencilerle bir araya geldiler.

GÜNDEM 22.07.2024 09:43:00 0
ŞEHİT AİLELERİNDEN GAZİPAŞA ZİYARETİ

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin püskürtülmesinin 8. yıl dönümü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Müftülüğü organizasyonunda; milli direnişte şehit olan Şehit İstihbarat Polisi Muhammet Oğuz Kılıç ve Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun aileleri Gazipaşa’yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Vatandaşlarla konferansta bir araya gelen şehit aileleri, camilerde de Yaz Kur’an, kursu öğrencileri ile buluşup, yaşadıklarını anlattılar.


MÜDÜR KAYHAN’I ZİYARET ETTİLER
Şehit İstihbarat Polisi Muhammet Oğuz Kılıç’ın annesi Meltem Kılıç ve Zeki Kılıç ile Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun annesi Zehra Ağaroğlu ve Osman Ağaroğlu, ziyaretleri esnasında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’ı makamında ziyaret ederek sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette Şehit İstihbarat Polisi Muhammet Oğuz Kılıç’ın babası Antalya 15 Temmuz Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Genel Başkanı olan Zeki Kılıç, 15 Temmuz 2016 darbe girişimini ve yaşadıklarını anlatan ve kendi yazdığı kitabı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’a takdim etti. Emniyet Müdürü Kayhan, şehit ailelerine her daim yanlarında olduklarını belirtti. Ziyaret sonuna İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şehit ailelerine teşekkür etti. Şehit Kılıç ve Şehit Ağaroğlu’nun aileleri ise misafirperverliğinden dolayı Müdür Kayhan’a teşekkür ettiler. >Aysel YILDIZ