Tarih: 19.01.2024 12:43

"SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH'TANDIR"

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için 5 yıldır görevini yürüttüğü AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ali Doğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aktif bir şekilde yürütüyordu. Gazipaşa’da, son iki dönemde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olan ancak siyasi şartlar gereği partisi tarafından Gazipaşa Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmeyen Doğan, partisine küsmeden son 5 yılda İlçe Başkanlığı döneminde hizmetlerine ve saha çalışmalarına devam ediyordu. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden aday adayı olan Ali Doğan’ın aday adaylığı süreci, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayının MHP adayı Mustafa Aksoy olarak açıklanmasıyla sona erdi. 


Cumhur İttifakı adayı Mustafa Aksoy’un seçimi kazanması için bütün gücüyle destek olacağını dile getiren Ali Doğan, bir de teşekkür mesajı yayınladı. Doğan, mesajında: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını, Av Hakan Tütüncü olarak açıklayıp, Gazipaşa’nın da MHP ye bırakılması neticesinde sayın Devlet Bahçeli’nin Gazipaşa için aday olarak sayın Mustafa Aksoy’u göstermesi ile birlikte benim de içinde bulunduğum adaylık yarışı süreci fiilen bitmiştir. Gayretli hummalı bir çalışmanın daha sonuna gelinmiştir.


DOĞAN’DAN TEŞEKKÜR
Tüzük gereği aday adaylığı için ilçe Başkanlığından ayrıldığım günden bu yana; Yanımda dimdik duran önceki dönem yönetim kurulu üyelerime, Ana kademe Kadın ve Gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarıma ve tüm üyelerimize, bana güvenerek maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm dost ve arkadaşlarımıza, tüm muhtarlarımıza oda dernek sendika ve sivil toplum temsilcileri ve üyelerine, ilçe bürokrasisi ve tüm daire amirlerine, basınımıza ve tüm basın mensubu arkadaşlarımıza, bir başka partiden ya da bağımsız aday olmam için fiilen yada telefonla bana ulaşan yada görüş beyan eden parti mensuplarına ve tüm dostlarımıza, en başta benin bütün hayal ve hedeflerime en az benim kadar inanan ve sahiplenen kıymetli eşim ve çocuklarıma bütün kardeş ve akrabalarıma bana göstermiş oldukları destek ilgi ve alakadan dolayı çok çok teşekkür eder sonsuz şükranlarımı sunarım.


GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya için sayın Hakan Tütüncü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Gazipaşa için sayın Mustafa Aksoy’un adını açıklayarak noktayı koymuşlardır. Benimde içinde bulunduğum adaylık yarışı fiilen sonuçlanmıştır. Söylenecek sözlerin hepsi söylenmiş ve bitmiştir.
Bize düşen liderlerimizin gösterdiği istikamette kişisel, nefsi, duygusal hesapları bir kenara bırakarak birlik bütünlüğe omuz vermek Antalya Büyükşehir de Sayın Hakan Tütüncü’nün Gazipaşa da ise sayın Mustafa Aksoy un seçimi kazanması için bütün gücümüzle destek olmaktır. Kaderimizde varsa onun bizi bir gün mutlaka bulacağından hiç şüphemiz yoktur. Sefer bizden, zafer Allah’tandır.” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —