Seçmen bilgi kağıtları yeniden dağıtılacak

.

GÜNDEM 22.05.2023 11:57:00 0
Seçmen bilgi kağıtları yeniden dağıtılacak

GAZİPAŞA Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimleri için seçmen bilgi kağıtlarının Muhtarlar Derneği’ne ulaştığını belirterek yeniden dağıtıma başladıklarını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı 2.Tur seçimlerine 1 hafta kala seçmen, yeni cumhurbaşkanını seçmek için bir kez daha sandığa gidecek. Seçmene tek bir oy pusulası verilecek ve pusulada ikinci tura kalan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Seçmen 14 Mayıs'ta nerede, hangi adres, hangi okul ve hangi sandıkta oy kullandıysa 28 Mayıs'ta da aynı yerde oy kullanacak. Bir başka ifadeyle oy kullandığı adres değişmeyecek.

KÜÇÜKBALLI: DAĞITIMA BAŞLANDI

2.Tur için hazırlanan seçmen kağıtları Gazipaşa Muhtarlar Derneği’ne ulaştı. Gazipaşalı seçmenler seçmen bilgi kağıtlarını dernek binasından ya da bağlı bulundukları muhtarlıklardan alabilecek. Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı seçmen bilgi kağıtlarının Muhtarlar Derneği’ne ulaştığını belirterek yeniden dağıtıma başladıklarını duyurdu. Küçükballı, “2.Tur seçimleri için seçmen bilgi kağıtları gelmiş olup, Muhtarlar Derneğimizden (Denizbank üzeri) dağıtıma başlanmıştır. Tüm mahalle sakinlerimiz önemle duyurulur” şeklinde konuştu.