SEÇİM OFİSLERİNE VAR VATANDAŞA YOK

Gazipaşa’da şehrin göbeğinde yer alan ‘Cılızlar Plaza’da hala elektik olmadığını belirten plazanın taşınmaz sahipleri, AEDAŞ’a aynı binadaki siyasi partilere elektik verilip, vatandaşlara neden verilmediğini sordu.

GÜNDEM 23.05.2023 10:19:00 0
SEÇİM OFİSLERİNE VAR VATANDAŞA YOK

Gazipaşa’da İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan ‘Cılızlar Plaza’ inşaatının yapımının uzun süre önce tamamlanmasına ve iskanının alınmasına rağmen hala binaya elektrik verilmemesi plazada oturanları, taşınmaz sahiplerini ve plazanın müteahhidini mağdur etti. Yaşanan gelişmelerin ardından plazada taşınmazı bulunan vatandaşlar, sorunun çözülmesi için AEDAŞ’a gitti. Yaşadıkları sıkıntıları anlatıp, AEDAŞ’a dilekçe veren vatandaşlar, Gazipaşa’da şehrin göbeğinde yer alan ‘Cılızlar Plaza’da hala elektik olmadığını belirterek, AEDAŞ’a aynı binadaki siyasi partilere elektik verilip, vatandaşlara neden verilmediğini sordu. 

PARTİLERE İNİSİYATİF Mİ KULLANILIYOR?

AEDAŞ’a dilekçe veren vatandaşlar, “Plazada iskanla birlikte tüm belgeler olmasına rağmen elektrik bağlanmıyor. Tapular alınmış ama ofislerimizi kullanamıyoruz. Aynı binadaki siyasi partilerde elektrik var. Hem CHP Seçim Ofisi’nde hem de Ak Parti Seçim Ofisi’nde elektrik saati var. Burada neden yok? Partilere saatler kaçak mı bağlandı? Bu nasıl oluyor? Sözleşme yapılmadığı için bağlanamıyoruz dediniz, o zaman kaçak mı bağlandı, seçimden sonra sökülecek mi? Kaçak olanı nasıl sökeceksiniz? Ya da AEDAŞ partilere inisiyatif mi kullanıyor. Aboneliği kim verdi? Yukarıya şirin görünmek için yapıyoruz hallediyoruz demeyeceksiniz, hiçbir şeyin hallolduğu falan yok. Aylardır mağduriyetimizi dile getiriyoruz. Ama çözüm yok. Artık bu işe en kısa zamanda kesin ve net bir çözüm istiyoruz” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdiler.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27