"SEÇİM GÜVENLİĞİ" KONUŞULDU

.

GÜNDEM 15.03.2024 10:55:00 0

İLÇE Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, 31 Mart 2024 günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi kapsamında alınacak tedbirler ve uyulması gereken kurallar hakkında İlçede görev yapan muhtarlar ile “Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi.


31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi kapsamında alınacak tedbirler ve uyulması gereken kurallar hakkında Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan başkanlığında Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıya polis sorumluluk bölgesinde bulunan ilçedeki mahalle muhtarları katıldı.


SEÇİM KURALLARI VE YASAKLARI ANLATILDI
Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan tarafından muhtarlara seçim kuralları ve yasakları, seçim güvenliği kapsamında yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Muhtarlara seçim günü saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edilmesi gerektiği de hatırlatıldıktan sonra toplantı, soru cevap şeklinde devam etti.


TALEP VE SORUNLARINI KAYHAN’A AKTARDILAR
Mahalle muhtarları, ayrıca mahallelerindeki vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları ve istekleri, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan’a aktardı. İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili görüş, öneri ve çözüm yolları hakkında muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Kayhan, mahallelerdeki sorunların çözülmesi ve eksiklerin giderilmesi için Emniyet Müdürlüğü olarak asayiş, güvenlik ve uyuşturucu ile mücadele konularında kararlılıkla çalışmaların devam edeceğini vurguladı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: "SEÇİM GÜVENLİĞİ" KONUŞULDU