SATRANÇ TURNUVASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

GAZİPAŞA’DA 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

SPOR 14.05.2024 10:30:00 0
SATRANÇ TURNUVASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü direktörlüğünde satranç turnuvası düzenlendi. Gazi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 8 yaş kategorisinden 14, 10 yaş kategorisinden 26 ve açık kategoriden 16 olmak üzere toplam 56 sporcu katıldı. 


MADALYA VE KUPALAR TAKDİM EDİLDİ
2 gün boyunca kıyasıya mücadelelerin verildiği turnuvada dereceye girenlere madalya ve kupaları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ile satranç hakemleri tarafından düzenlenen törenle takdim edildi. 


TURNUVANIN KAZANANLARI
3 ayrı kategoride düzenlenen turnuvada 8 yaş ve altı kategorisinde 1’inci Ege Çelik, 2’inci Defne Şimşek, 3’üncü Alper Mete Şahin;  10 yaş ve altı kategoride 1’inci Alp Kaan Akçay, 2’inci Ada Güzel, 3’üncü Oğuz Kağan Öğüt ve Açık Kategoride 1’inci Umuralp Yalçınkaya, 2’inci Mehmet Murat Yılmaz, 3’üncü Zühtü Uysallı oldu. >Vildan RENDE