SARIAĞAÇ'TA BOZULAN YOLLARA YAMA YAPILDI

SARIAĞAÇ Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, kış öncesi mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından yollarda bakım, onarım ve dolgu çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bozulan yolara yama yapıldığını kaydetti.

GÜNDEM 10.02.2024 10:17:00 0
SARIAĞAÇ

Gazipaşa’nın Sarıağaç Mahallesinde yaşanan mahalle içi yol sorunları çözüldü. Kış öncesi mahalle içi bozulan yolların yapımına başlayan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesindeki ekipler, ara sokakları asfaltla yenileyip,  arterde asfalt uygulamalarının tamamlanmasının ardından ise greyder yol çalışması ile düzenleme, genişletme, bakım, onarım ve dolgu çalışmalarını tamamlamıştı. Ekipler son olarak bölgede asfalt yama çalışması başlattı.


MUHTAR AMAN: YOL SORUNUMUZ BİTTİ
Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü dile getiren Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, yol-yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Aman, belirlenen lokasyonlarda asfalt yama çalışmalarının sürdüğünü belirterek şöyle devam etti:  


“Sarıağaç bölgesinde gerçekleştirilen asfalt yama çalışmaları ile yollarımızdaki bozuk alanlar düzeltilerek yolların daha da konforlu hale gelmesini sağlıyoruz. Vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar. Kış aylarına girmeden önce mahallemizde yaklaşık 5 kilometrelik yolun asfaltlanma çalışmaları yapılmıştı. Bu sayede mahallemizde ulaşım birçok bağlantılı noktaya sağlıklı yapılmaya başlandı. Onun dışında mahallemizde yine greyder yol çalışması ile düzenleme, genişletme, bakım, onarım ve dolgu çalışmaları devam etti. Şimdi de belirlenen lokasyonlarda asfalt yama çalışmalarımız yapılıyor. İhtiyaç dahilinde çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışma programlarımızı sürdürüyoruz. Mahallemizin artık yol sorunu bitti. Çalışmalarda emeği geçenlere mahallem ve halkım adına çok teşekkür ediyorum.” >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: SARIAĞAÇ' BOZULAN YOLLARA YAPILDI