Tarih: 24.11.2023 08:28

SARIAĞAÇLI ÇOCUKLARI SEVİNDİREN HİZMET

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, camilere bank ve piknik masasının yanı sıra çocuk oyun grupları da kuruyor. Büyükşehir ekipleri, Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman’ın talebiyle Akbaş Camisi’nin bahçesine çocuk oyun parkı kurdu. 


Büyükşehir Belediyesi, okul ve camilerin taleplerini geri çevirmiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından son olarak Gazipaşa’nın Sarıağaç Mahallesi’nde bulunan Akbaş Camisi’ne çocuk oyun parkı kuruldu. Mahalle Muhtarı Ahmet Aman’ın girişimleriyle cami bahçesine kurulan oyun parkı içerisinde salıncak, kaydırak, tahterevalli gibi oyuncaklar bulunuyor. 


BAŞKAN BÖCEK HER ZAMAN YANIMIZDA
Başkan Muhittin Böcek’in hiçbir zaman kendilerini geri çevirmediklerini ifade eden Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, “Mahallemizde gerek altyapı, gerekse üstyapı olmak üzere birçok eksiğimizin giderilmesi için her zaman yanımızda olan Başkanımız Sayın Muhittin Böcek, mahallemiz için bank ve piknik masaları da gönderdi. Bunların yanında bir camimizin müsait olan bahçesine çocuk oyun parkı kurdurmak istedik. Sağ olsunlar talebimizi geri çevirmediler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —