Tarih: 21.11.2023 08:26

SARIAĞAÇ'A SICAK ASFALT

Facebook Twitter Linked-in

Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, mahalle içi bozulan yolların yapıma başladıklarını belirterek, sıcak asfalt ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
Gazipaşa’nın Sarıağaç Mahallesinde yaşanan mahalle içi yol sorunları çözülüyor. Kış öncesi mahalle içi bozulan yolların yapımına başlayan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesindeki ekiplerce ara sokaklar, sıcak asfaltla yenileniyor. 


YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNDE GÜVENLİK ARTACAK
Yol genişletme çalışmalarının da devam ettiği mahallede çalışmaların tamamlanmasıyla ulaşım standardının artırılması hedefleniyor. Arterde asfalt uygulamalarının tamamlanmasının ardından ise gerçekleştirilecek levha ve yol çizgi uygulamalarıyla da yaya ve araç trafiğinde güvenlik artırılacak.


AMAN: “YOL-YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Yol-yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kahyalar Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, mahalle içi bozulmuş yolların yapımına başladıklarını belirtti. Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü dile getiren Muhtar Aman, şöyle konuştu: “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile kış öncesi mahalle içi asfalt yol çalışmalarımız başladı. Bir kısım yollarımızda sıcak asfaltlama yapıldı. Yaklaşık 5 kilometrelik yolun asfaltlanmasıyla, mahallede ulaşım birçok bağlantılı noktaya sağlıklı yapılmaya başlandı. Arterde asfalt uygulamalarının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek levha ve yol çizgi uygulamalarıyla da yaya ve araç trafiğinde güvenlik artırılacak. Kış öncesi yol sorunumuz giderildiği için Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine mahallem ve halkım adına teşekkür ediyorum.">Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —