SARIAĞAÇ'A BETON YOL

.

GÜNDEM 13.03.2024 10:04:00 0
SARIAĞAÇ

SARIAĞAÇ Mahalle Muhtarı ve yeni dönem muhtar adayı olan Ahmet Aman, mahallesinde sürdürdüğü yol çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Muhtar Aman, daha önce yama çalışması yapılan Kirişler Sokak’ta beton yol çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.


Gazipaşa’da, 2019 yerel seçimlerinde Sarıağaç Mahallesi’ne muhtar seçilen Ahmet Aman, geride bıraktığımız süreçte mahallesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü’nden aldığı hizmetlerle mahallesinde kalıcı çözümler üreten Muhtar Aman, mahallesinde ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. 
 

AMAN: YOL SORUNUMUZ KALMADI
Sarıağaç Mahallesi’nde kış öncesi başlattığı asfalt çalışmalarının ardından mahalle içi yollarda bakım, onarım ve dolgu çalışmalarının devam ettiğini belirten Aman, bozulan yolara da yama yapıldığını kaydetti. Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü dile getiren Aman, “Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesindeki ekipler, ara sokakları asfaltla yenileyip,  arterde asfalt uygulamalarının tamamlanmasının ardından ise greyder yol çalışması ile düzenleme, genişletme, bakım, onarım ve dolgu çalışmalarını tamamladı.  Ekipler son olarak belirlenen lokasyonlarda asfalt ve yama çalışması başlatmıştı. Şimdi de Kirişler Sokak’ta beton yol çalışmamız da tamamlandı. Artık yol sorunumuz kalmadı” ifadelerini kullandı.


“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI İLE YÖNETİYORUZ” 
Mahallesinde bozuk alanların düzeltilerek yolların daha da konforlu hale gelmesi için ihtiyaç dahilinde çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışma programlarını sürdürdüğünü belirten Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, yol-yapım çalışmalarını da yerinde inceledi. Mahallesine yol sorunu kalmayacağının sözünü verdiğini dile getiren Aman, “Kış aylarına girmeden önce mahallemizde yaklaşık 5 kilometrelik yolun asfaltlanma çalışmaları yapılmıştı. Bu sayede mahallemizde ulaşım birçok bağlantılı noktaya sağlıklı yapılmaya başlandı. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için çok önemli. Çalışmalarda emeği geçen herkese mahallem ve halkım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.  >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: SARIAĞAÇ' BETON