SARIAĞAÇ'A ASFALT YAMA ÇALIŞMASI

SARIAĞAÇ Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından yollarda bakım, onarım ve dolgu çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bozulan yolara yama yapıldığını kaydetti.

GÜNDEM 8.06.2024 13:14:00 0
SARIAĞAÇ

Gazipaşa’nın Sarıağaç Mahallesinde yaşanan mahalle içi yol sorunları çözüldü. Mahalle içi bozulan yolların yapımına başlayan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesindeki ekipler, ara sokakları asfaltla yenileyip, arterde asfalt uygulamalarının tamamlanmasının ardından ise greyder yol çalışması ile düzenleme, genişletme, bakım, onarım ve dolgu çalışmalarını tamamlamıştı. Ekipler son olarak bölgede asfalt yama çalışması başlattı.


“MAHALLEMİN BOZUK YOLLARINA YAMA YAPILDI” 
Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü dile getiren Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, yol-yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Aman, belirlenen lokasyonlarda asfalt yama çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, “Sarıağaç bölgesinde gerçekleştirilen asfalt yama çalışmaları ile yollarımızdaki bozuk alanlar düzeltilerek daha da konforlu hale gelmesini sağlıyoruz. Mahallemizde yaklaşık 6 kilometrelik yolun asfaltlanma çalışmaları yapılmıştı. Onun dışında mahallemizde yine greyder yol çalışması ile düzenleme, genişletme, bakım, onarım ve dolgu çalışmaları devam etti. Şimdi de belirlenen lokasyonlarda asfalt yama çalışmalarımız yapılıyor. İhtiyaç dahilinde çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışma programlarımızı sürdürüyoruz. 


Çalışmalarda emeği geçen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve Ali Şirin’e, Fen İşleri Müdürü Bayram Ali Yaman’a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: SARIAĞAÇ' ASFALT ÇALIŞMASI