Tarih: 06.06.2023 13:21

ŞANLI’DAN KILIÇDAROĞLU’NA MEKTUP

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve yönetimi , geçtiğimiz günlerde asılsız bir gerekçe gösterilerek görevden alınmıştı. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sahada yoğun bir mücadele eden CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı’nın 28 Nisan 2023 tarihinde görevden alındığı ancak seçimlerde çalışmaya devam etsin diye kararın bir ay sonra yani 28 Mayıs seçiminin ertesi günü kendisine tebliğ edildiği ortaya çıktı. 

Yaşanan gelişmelerin ardından karara tepki gösteren Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, süreçte yaşanan gerçekleri anlatan mektup yolladı. Gazipaşa Postahanesi’nden Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve İl Başkanlığı’na da gönderilen mektupta uğradıkları haksızlığın önünde eğilmeyecekleri ve hak-hukuk mücadelelerinin devam edeceği belirtildi.

“GAZİPAŞA GENÇLİĞİ ATASININ EMANETİNE SAHİP ÇIKACAKTIR”

Gençlik Kolları tarafından yapılan yazılı açıklamada ise “Geçtiğimiz günlerde Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi asılsız bir gerekçe gösterilerek görevden alınmıştır. ,Atamızın ismini vermiş olduğu güzel ilçemize ve gençliğimize yapılan bu kararı Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak kınıyoruz. Bu süreci Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve İl Başkanlığı’na bu yaşanan sürece bir dilekçe halinde Gazipaşa Postanesi’nden mektup olarak yolladık. Bizler partisine gönül vermiş Atatürk ilkelerine bağlı gençleriz, her zaman olduğu gibi bugün  de meydanlarda hak-hukuk mücadelemiz sürecektir. Gazipaşa Gençliği Ata’sının emaneti olan Cumhuriyet 'e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkacaktır.” İfadelerine yer verildi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —