ŞANLI, VAATLERİNİ AÇIKLADI

BEYREBUCAK Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Şanlı, mahallesinde hayata geçirmek istediği çalışmaları açıklayarak; “Beyrebucak’a hak ettiği hizmeti vereceğim, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

GÜNDEM 14.03.2024 10:12:00 0
ŞANLI, VAATLERİNİ AÇIKLADI

Gazipaşa’nın tanımış simalarından Şanlı Elektrik iş yeri sahibi Rahmi Şanlı, Beyrebucak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıklamıştı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ‘ne sayılı günler kala seçim çalışmaları kapsamında faaliyetlerine ara vermeden devam eden Şanlı, vaatlerini açıkladı. Muhtarlık hedefi doğrultusunda mahallesindeki sorunları yakından inceleyip projeler tasarlayarak daima yoluna devam edeceğini belirten Şanlı, “Beyrebucak’a hak ettiği hizmeti vereceğim, kimsenin şüphesi olmasın” diyerek hizmet sözü verdi.


İŞTE ŞANLI’NIN VAATLERİ
Muhtar adaylığı sürecinde sorunları tespit etmeye ve proje üretmeye devam eden Beyrebucak Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Şanlı, muhtar olduğu takdirde yapacağı faaliyetleri maddeler halinde şöyle açıkladı:


1- Köy konağı veya düğün salonu yaptırarak mahallelimizin kalabalık toplantı günlerinde rahat etmesini sağlayacağız.
2- Yaz aylarında yaşadığımız su sıkıntısının önüne geçebilmek adına içme suyu için yedek kuyular veya Sugözü suyundan besleme yaptıracağız.
3- Beyrebucak okulunun yıkılıp yeniden yapılması için Milli Eğitim ve Valilik ile temas halinde olacağız.
4- Muhtarlık olarak Gazipaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile sürekli temas halinde olarak sorunları anında aktaracağız.
5- E-muhtarlık uygulaması ile vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet vereceğiz.
6-Yakacak odun ihtiyacı gibi mahallede olup biten sorunları e-muhtarlık adına ilan vs. WhatsApp grubumuzda paylaşacağız.
7- Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan hazine ve mera yerlerine vatandaşlarımızın haberi olmadan imza atmayacağım. Hazine yerlerin muhtarlık satışı yapılacağında iki taraf olmadan imza atmayacağım.
8- Elektrik şirketi ile sürekli iletişim halinde olacağım ve elektrik sorunlarını çözeceğiz. Ağaç elektrik direklerin yerlerine beton veya demir direkler diktireceğim. Mahallelimizin gittiği yaylaların da elektrik sorunlarını çözmek için projeler üreteceğiz.
9- Mahalledeki yolların tapuda görünmeyen yerleri vatandaşın bilgisi dahilinde toplantı yaparak fikir alışverişi ile kamulaştıracağım. 
10- Mahallemizdeki toprak yolların tamamına beton olması gereken yerlere beton, asfalt olması gereken yerlere de asfalt döktüreceğim.
11- Baraj borularının varmadığı yerleri DSİ işbirliği ile gereken yerlere ulaştırmak için çalışacağız.
12- Mahalleye kamera sistemi kurdurarak giren çıkanların takipçisi olacağız.
13- Gençlerimiz için halı sahayı faaliyete geçireceğiz.
14- Mahallemizin en uygun yerine mesire alanı yaptıracağız. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ŞANLI VAATLERİNİ AÇIKLADI