SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

.

GÜNDEM 18.03.2024 08:50:00 0
SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

SEÇİM Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmalarını sürdüren AK Parti tarafından Gazipaşa’da yerel seçim sürecinde ve seçim günü sahada bulunacak görevlilere yönelik, AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Av. Berkant Yavuz ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz tarafından sandık kurulu eğitimi verildi. 


31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Gazipaşa’da da SKM çalışmalarını sürdüren AK Parti, ilçede seçim eğitim programlarına devam ediyor. AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Av. Berkant Yavuz ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz tarafından Gazipaşa Kültür Merkezi’nde sandık kurulu eğitimi verildi. Yerel seçim sürecinde ve seçim günü sahada bulunacak görevlilere yönelik yapılan eğitim, saat 14.00’te başladı. Slayt sunumu eşliğinde eğitimi tamamlayan İl Seçim İşleri Başkanı Berkant Yavuz, belirli aralıklara eğitimlerin devam edeceğini ifade ederek, SKM başkan ve yöneticileri ile adayların propaganda sürecindeki toplantıları, ziyaret ve mitingleriyle ilgili hazırladığı programların yeniden gözden geçirileceği ve eksiklerin giderileceğini dile getirdi.


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ise “Eğitimlerimizi hukukçularımız ile birlikte yapıyoruz. Sandık görevlilerimiz, okul bina sorumlularımız, seçim kurulu görevlilerimiz hakkını hukukunu biliyor mu bunlarla ilgili eğitim yapıyoruz. Ayrıca bu eğitimle sorun çözme kabiliyetini de geliştiriyoruz. Eğitimde seçim görevlisi eğer sorunu çözemiyorsa hukukçuya ve yine çözemiyorsa yine genel merkezdeki uzmanlara müracaat etmesi gerektiğini de aktarıldı. Verimli bir eğitim oldu.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE