Tarih: 08.10.2022 16:09

SANAYİNİN ÇİLESİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da sık sık su baskınlarının yaşandığı Gazipaşa Sanayi Sitesi, dün etkili olan sonbahar yağmurunda yine sular altında kaldı. Dün sabaha karşı etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tüm ilçede etkisini gösterdi. Şehir merkezi ve kırsal mahallelerde etkili olan sağanak yağış sonrası, altyapı eksikliği bulunan noktalarda su baskını yaşandı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için sanayiye gelen esnaflar, karşılaştıkları manzara karşısında belediyeye tepki gösterdi.

“ESNAF ÇÖZÜM BEKLİYOR”

Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde buna benzer olayların her yağışta yaşandığını dile getiren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Küçük Sanayi Sitesi esnafları, yaşananların afet değil, altyapı eksikliği ve zamanında yapılmayan temizlik çalışmalarının meydana getirdiği bir ihmal olayı olduğunu söylediler. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir’e yaşadıkları sıkıntıları anlattıklarını ifade eden sanayi esnafı, sanayi içindeki 3 adet giderin tıkalı olduğunu, su baskınlarının bu nedenle yaşandığını dile getirdiler.

“TEMİZLİK ÇALIŞMASINI ZAMANINDA YAPSINLAR”

Öte yandan esnaflar, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir’in sanayiye yaptığı ziyaretlerde giderlerin tıkalı olduğu ve zamanında açılması yönde talepte bulundukları öğrenildi. Çalışmalarda geç kalındığını dile getiren esnaflar, sorunlarının çözümünü bekliyor.

Öte yandan, sanayide su baskını yaşandığı haberini alan Gazipaşa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, sanayiye giderek incelemelerde bulundu. Esnaflara geçmiş olsun dileğini ileten Sönmez, konuyu takip edeceklerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —