ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA

ESKRİM Yıldız Erkek Epe Dünya Şampiyonası final müsabakasında altın madalya kazanarak ülkesine dönen Alanyaspor Kulübü oyuncusu Doruk Erolçevik, havalimanında törenle karşılandı.

GÜNDEM 19.04.2024 13:06:00 0
ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen Eskrim Yıldız Erkek Epe Dünya Şampiyonası final müsabakasında altın madalya kazanarak ülkesine dönen Alanyaspor Kulübü oyuncusu Doruk Erolçevik, Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan karşılama töreninde İlçe Müdürü Yusuf Ateş ile Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı da hazır bulundu. 


“BAŞARILARI DAİM OLSUN”
Türk Eskrim tarihinin Epe Erkek kategorisinde dünya şampiyonalarında ilk derecesini elde eden Doruk Erolçevik’i tebrik eden Gazipaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, “Kazanılan başarıdan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak bizlere bu gururu yaşatan sporcumuzu Gazipaşa- Alanya Havaalanı’nda yalnız bırakmayarak coşkulu bir şekilde karşılama programı düzenledik. Bizlere bu gururu yaşattığı için sporcumuzu ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE

 

 


Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA