ŞAMPİYON TAKIMIN 10 NUMARASI ARYA BEBEK İÇİN SATIŞA ÇIKTI

Bu yıl ligi şampiyon olarak tamamlayan Gazipaşa Belediyespor’un 10 numaralı forması SMA hastası Arya bebek için satışa çıktı. Forma satışından elde edilecek gelir, Arya bebeğin tedavi masraflarında kullanılacak.

SPOR 13.06.2023 14:45:00 0
ŞAMPİYON TAKIMIN 10 NUMARASI ARYA BEBEK İÇİN SATIŞA ÇIKTI

Antalya 2. Amatör Küme 3. Grubu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Gazipaşa Belediyespor, SMA Tip hastası Arya bebek için kolları sıvadı. Arya bebeğin tedavi masraflarına destek olmak isteyen Gazipaşa Belediyespor, takımın yıldız ismi Bilgehan Demiral’ın terlettiği 10 numaralı formayı açık arttırma ile satışa çıkardı. Gazipaşa Belediyespor’un resmi İnstagram hesabında başlayan açık attırma, yarın öğleye kadar devam edecek. Bin TL ile başlayan açık arttırmada en çok ücreti veren kişi, formayı almaya hak kazanacak. Forma satışından elde edilen gelirin tamamı Arya bebeğin yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere ailesine teslim edilecek.
 

AÇIK ARTTIRMAYA SİZ DE KATILIN

Gazipaşa Belediyespor’un resmi İnstagram hesabında başlayan açık attırmaya katılmak için vereceğiniz tutarı Paşalar’ın İsntagram hesabına mesaj olarak atmanız yeterli olacak. Açık arttırmayı takip etmek ve ücreti arttırmak için Gazipaşa Belediyespor tarafından yapılan paylaşımları takip edebilir, fiyatınızı güncelleyebilirsiniz. 

 

AÇIK ARTTIRMAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN