SALMAN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

GAZİPAŞA Noterliği’nde uzun yıllar katip olarak görev yapan Ayfer Salman’ın emekli olmasının ardından mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 1.02.2024 08:57:00 0
SALMAN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Gazipaşa Noterliği’nde katip olarak çalışan Ayfer Salman, meslek hayatının 38’inci yılında emekli oldu. Salman’ın emekli olmasının ardından Gazipaşa Noterliği’nde çalışan mesai arkadaşları tarafından veda yemeği organize edildi. Yemeğe katılan kurum amiri ve çalışma arkadaşları Salman’a hizmetlerinden dolayı çiçek takdim ederek emeklilik hayatında mutluluk temennilerinde bulundular.


“HAKKINIZI HELAL EDİN” 
Kendisi için düzenlenen veda yemeğinin ardından açıklama yapan Ayfer Salman ise “1986 yılında başlamış olduğum ve kesintisiz olarak 38 yıl hizmet ettiğim mesleğime veda ediyorum ve emekliye ayrılıyorum. Bu güne kadar birlikte çalıştığım merhum noterim Muzaffer Şükrü Yüce, Nadir Mahmut İnce ve Ahmet Ali Akar’ı rahmetle anıyorum. Şu anda halen noterlik görevini ifa eden Ayşegül Gündüz, Burhan Yüzbaşıoğlu, Abdülmecit Erdoğdu, emekli noterim Hasan Hüseyin Çirci, Türker Sert ve son noterim Meral Ural’a ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Her başlangıcın muhakkak ki bir sonu olacaktı. Hayırlısıyla jübilemi yapıp emeklilik hayatımı başlatmış oldum. Herkese nasip olsun inşallah. Tabii meslek hayatim boyunca bana katkıları olan tüm noterlerime ve meslektaşlarıma ayrıca yıllarca hizmet ettiğim tüm Gazipaşa halkına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Meslek hayatim boyunca Gazipaşa halkı beni hiç üzmedi. Her zaman da demişimdir. Gazipaşa insanı çok dürüsttür. Asla zarar gelmez. Gerçekten de öyle oldu. Hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın” şeklinde konuştu.
Oldukça duygusal geçen yemekte, bol bol anılar tazelendi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: SALMAN YEMEĞİ DÜZENLENDİ