ŞAİR ÇİĞDEM SEZER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KARALAR Hüseyinli İlk ve Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulu’nda “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında Şair Çiğdem Sezer tarafından söyleşi düzenlendi.

EĞİTİM 10.01.2024 12:34:00 0
ŞAİR ÇİĞDEM SEZER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İlçede faaliyet gösteren okullarda “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Karalar Hüseyinli İlk ve Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Şair Çiğdem Sezer, Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü ve “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” konularında söyleşi düzenledi. Söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal da katıldı. Düzenlenen söyleşide öğrenciler tarafından yazılan şiirlerle derlenen “Şiir Deresi” kitabının tanıtımı da yapıldı.


“ENGİN TECRÜBELERİYLE HEPİMİZİ AYDINLATTI”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “İlçemiz okullarında “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında faaliyetler devam ediyor ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle katılım sağlanılan faaliyetler artıyor. Bu kapsamda da Şairimiz Çiğdem Sezer Hanım’ın düzenlemiş olduğu söyleşiye katıldık ve öğrencilerimiz adına çok faydalı bir söyleşi oldu. Deneyimlerini ve şiirlerini öğrencilerimize sunan Çiğdem Hanım’a teşekkür ederiz. Okullarımızda etkinlikler düzenlenmeye devam edecek. Çiğdem Hanım, engin tecrübeleriyle hepimizi aydınlattı. Kendisine tekrardan teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ