SAHTE REFLEKSOLOJİ UZMANI İHBARI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

GAZİPAŞA’DA kendisini alternatif tıp uzmanı olarak tanıtıp vatandaşlara yüklü miktarda ücret karşılığı refleksoloji tedavisi uyguladığı iddia edilen B.C. isimli kadın hakkında adli tahkikat başlatıldı.

19.01.2023 14:01:00 0
SAHTE REFLEKSOLOJİ UZMANI  İHBARI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

GAZİPAŞA’DA kendisini alternatif tıp uzmanı olarak tanıtıp vatandaşlara yüklü miktarda ücret karşılığı refleksoloji tedavisi uyguladığı iddia edilen B.C. isimli kadın hakkında adli tahkikat başlatıldı. B.C.’nin ikametinde yapılan aramalarda, çok sayıda sülük, krem, bant ve gerçekliği belli olmayan belgeler ele geçirildi. 
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kendisini alternatif tıp uzmanı olarak tanıtıp vatandaşlara refleksoloji tedavisi uyguladığı iddia edilen B.C.’nin haksız kazanç elde ettiği ve müşterilerini sağlık bahanesiyle dolandırdığı ihbarı üzerine harekete geçti. B.C.’in Cumhuriyet Mahallesi, Kışlabucağı Caddesi’nde müstakil bir evde ikamet ettiğini tespit eden ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi. B.C.’yi evde bulamayan ekipler, evde yatıkları aramada, alternatif tıpta kullanılan çok sayıda sülük, çeşitli kremler, tedavi amaçlı kullanılan bant ve gerçekliği belli olmayan çok sayıda belge ele geçirildi.  Evde bulunanlara el koyan ekipler, adresinde bulunamayan B.C.’yi yakalamak için tahkikat başlattı. 
Öte yandan, kendisini alternatif tıp uzmanı olarak tanıtıp vatandaşlara refleksoloji tedavisi uyguladığı iddia edilen B.C.’nin, müşterilerinden 5 bin ile 10 TL arasında ücret aldığı iddia edildi. Ele geçirilen belgelerin ise incelendiği kaydedildi. 
Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.