SAHTE PARA VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARDILAR

İLÇE Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesi kurban pazarlarında satıcı ve alıcılar ile ilçe merkezindeki esnaflara yönelik sahte para ve dolandırıcılık uyarısı yaptı.

ASAYİŞ 15.06.2024 13:15:00 0
SAHTE PARA VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARDILAR

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için kurban alım ve satım yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geçmiş yıllarda yaşanan sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı alıcı ve satıcılara uyarı yaptı.
 

SAHTE PARA ÖRNEKLERİ GÖSTERİLDİ
Gazipaşa Belediyesi kurban satış ve kesim alanlarında satıcı ve alıcılara sahte para örneklerini göstererek bilgi veren polis ekipleri, dolandırıcılık, tırnakçılık ve yankesicilikle de ilgili uyarılarda bulunup, bilgi broşürü dağıttı.


İLÇE MERKEZİNDEKİ ESNAFLAR DA UYARILDI
Ekipler ayrıca ilçe merkezindeki esnafları da uyardı. İçeriğinde sahte parayı tanımalarını kolaylaştıracak bilgi broşürlerini esnaflara tek tek gösteren polis, vatandaşları şüpheli durumlarda vakit kaybetmeden 112’den yardım istemesi konusunda bilinçlendirdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: SAHTE DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARDILAR