Tarih: 23.03.2024 11:50

ŞAHIS FİRMASI SAHİBİ ESNAFLARA KREDİ MÜJDESİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, ulaştırma hizmetleri esnafı ile şahıs firması sahibi esnaflara 25 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli, kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlanacağının müjdesini verdi.


Gazipaşa’da geçtiğimiz hafta Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Akbank arasında yapılan görüşmelerde ilçe esnafına, 50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlanacağının müjdesi verilmişti. Benzer bir uygulama, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ile Akbank arasında gerçekleşti. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık ile yaptığı görüşme neticesinde Gazipaşalı ulaştırma hizmetleri esnafı ile şahıs firması sahibi esnafları bir nebze nefes aldıracak kredi müjdesini duyurdu. Tuncel, ulaştırma hizmetleri esnafı ile şahıs firması sahibi esnaflara 25 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli, kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlanacağının müjdesini verdi.


“ÜYELERİMİZE YARDIMCI OLUNACAKTIR”
Konuyla ilgili açıklama yapan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, “Akbank Mahmutlar Şubesi Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık odamızı ziyaret ettiler. Mobilden ilk defa Akbank müşterisi olacak şahıs firması esnaflara 25.000 TL sıfır faizli 12 ay taksitli kredi imkanı vardır. Ayrıca yüzde 1.99 oranla pos cihazı, aidatsız ticari kredi kartı imkanları da bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için 0242 5287796 numaradan şubeye ulaşılabilir. Mobilden işlem yapamayan üyelerimize, oda aracılığıyla yardımcı olunacaktır. Esnaflarımız için bu kolaylığı sağlayan Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık beyefendilere teşekkür ederiz” diye konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —