ŞAHİN’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

ŞAHİN’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Gazipaşa’da SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyasını yürüten Melek Cılız, Av. Ümmü Oğuz ve iş kadını Ayşe Çetiner, Yörük Mustafa’yı ziyaret edip Arya’ya verdiği destek için Yörük Mustafa teşekkür ettiler.

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 12 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası devam ediyor. Ölümcül kas hastalığına yakalanan Arya bebek için başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ederken, Arya bebek için başlatılan bağış kampanyasını yürüten Melek Cılız, Av. Ümmü ve iş kadını Ayşe Çetiner, Yörük Mustafa lakaplı Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin’i ziyaret ettiler. Burada Başkan Şahin ve Kooperatif yöneticisi Nihat Mülazımağaoğlu tarafından karşılanan Cılız, Oğuz ve Çetiner, Başkan Şahin’e devam eden kampanya hakkında bilgi verdiler. Gazipaşa halkının Arya bebeğe gerekli desteği verdiğini söyleyen Cılız, Oğuz ve Çetiner, Başkan Şahin’e Arya’ya verdiği destek için teşekkür ettiler. 

Yapılan ziyarette hafta sonu yapılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’na da değinen üçlü, Başkan Şahin ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, Melek Cılız, Av. Ümmü Oğuz ve Ayşe Çetiner’e teşekkür edip, Arya bebeğe verdikleri desteklere devam edeceğini dile getirdi. 



Anahtar Kelimeler: ŞAHİN’ DESTEK TEŞEKKÜRÜ