SAHİL YİNE ÇÖP İÇİNDE!

GAZİPAŞA’NIN güzide yerlerinden birisi olan Kahyalar Sahili, yine duyarsız vatandaşların ve alkoliklerin bıraktığı çöplerle doldu.

GÜNDEM 14.02.2024 10:27:00 0
SAHİL YİNE ÇÖP İÇİNDE!

İlçede çözülemeyen sorunlar arasında büyümeye devam eden çöp sorunu, dinlenme alanlarında ve sahillerde bitmek bilmiyor. Gazipaşa’nın güzide alanlarından olan Kahyalar Sahili, çevre dostu vatandaşlar tarafından her hafta temizlenmesine rağmen bir hafta sonra tekrar aynı görüntüye ulaşıyor. Sahile kafa dinlemek ve dolaşmak için giden vatandaşlar, sahil boyu duyarsız vatandaşların ve alkoliklerin bırakıp gittiği çöplere tepki gösterdiler. Alkol şişelerinin yoğunlukta olduğu çöp birikintileri, çevre kirliliğini yanı sıra insan sağlığını da tehdit ediyor. 


“VATANDAŞLARIMIZI ÇEVREYE KARŞI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ”
Sahilde bırakılan çöplere tepki gösteren vatandaşlar; “Sahile hava almak ve kafa dinlemek için geliyoruz ama alkol şişelerini ve çöpleri görünce tiksiniyoruz. Çevre dostlarımız tarafından sürekli olarak sahilin temizlendiğini biliyoruz ancak duyarsız vatandaşların ve alkoliklerin tutumları yüzünden sahil yine çöp içerisinde kalıyor. Artık bu durumun son bulmasını ve doğal güzelliklerimizin duyarsız vatandaşlar yüzünden kirletilmesine çözüm bulunmasını istiyoruz. Sahillerin bu şekilde kirletilmesine ve doğadaki güzelliklerin yok edilmesine kesinlikle karşıyız. Vatandaşlarımızı çevreye karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27