"SAĞLIKLI NİCE YILLARA"

GAZİPAŞA Devlet Hastanesi yönetimi tarafından görevi başındaki çalışanlarla yeni yıl kutlaması yapılarak, karşılıklı iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.

Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde yeni yıl kutlaması gerçekleştirildi. Hastane yöneticileri, hekim kadrosu ve yeni yılda görev başındaki çalışanların katıldığı etkinlikte 2024 yılının herkese sağlık, barış ve mutluluk getirmesi dileğinde bulunuldu. Hastanede yatan hastaları ve yakınlarını da ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan hastane yönetimi, tüm hastalara da acil şifalar diledi.


“BAŞARILARLA DOLU BİR YIL OLSUN”
Hastane yönetimi tarafından yapılan açılamada, “Gazipaşa Devlet Hastanesi olarak birlik ve beraberlik içinde yeni yıla girecek olmanın mutluluğu yaşadık. 2023 yılı içerisinde değerli tüm hekimlerimize ve personelimize hastanemizde yapmış oldukları başarılı hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki dönemde ise daha büyük başarılara hep birlikte imza atıp, güzel sonuçlarını hep birlikte kutlayacağız. Sağlık, huzur ve başarılarla dolu nice yıllara” ifadelerine yer verildi. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: "SAĞLIKLI YILLARA"