SAĞLIK MERKEZİ'NİN AKAN TAVANINA KOVALI ÇÖZÜM

GAZİPAŞA Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde tavandan sızan yağmur suyuna, yetkililer yere koydukları su kovasıyla önlem aldı. Sağlık merkezine gelen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

GÜNDEM 16.01.2024 16:04:00 0
SAĞLIK MERKEZİ

Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’ne ilçede aralıklarla etkili olan yağmur nedeniyle tavandan yağmur suyu sızdı. Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi’nde hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi’nde yetkililer de yere koydukları su kovasıyla önlem aldı.


GAZİPAŞA’YA YAKIŞMIYOR
Yaşanan olayı fotoğraflayarak Manşet Gazetesi Whatsapp Haber Hattı’na ulaştıran vatandaşlar karşılaştığı manzarayla ilgili şu ifadeleri kullandılar: “Burası Gazipaşa Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi… Gördüğünüz gibi bir devlet kurumunun hali bu şekilde. Tavandaki izlere bakılırsa sürekli kurumun çatısından su damlıyor. Su kovaları koymuşlar oraya. Demek ki bu, sürekli yaşanan bir olay. Devlete bağlı sağlık kurumunda böyle bir olayın yaşanması kabul edilir değil. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gazipaşa Belediyesi’nin bu durumdan haberleri yok mu? Gazipaşa’mıza hiç yakışmıyor. Bir an önce yetkili kurumların önlem alması gerekiyor. Sağlık sektörünün ertelenme lüksü yoktur.” >Geylani TOPALOĞLU