SADECE 44 GÜN KALDI!

SMA Tip-1 hastası 28 aylık Arya Öztürk’ün ikinci ve son valilik onaylı bağış kampanyası, 14 Ağustos’ta sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği kampanyanın bitmesine ise sadece 44 gün kaldı.

GÜNDEM 28.06.2024 10:16:00 0
SADECE 44 GÜN KALDI!

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 28 aylık SMA Tip-1 hastası bebekleri Arya Öztürk’ün bağış kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı. Valiliğin ikinci kez onayladığı kampanya, 14 Ağustos Çarşamba günü sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği bağış kampanyasının bitmesine ise sadece 44 gün kaldı. 


691 BİN 600 DOLARA DAHA İHTİYAÇ VAR
Şu ana kadar toplam 1 milyon 128 bin 400 dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için ise 691 bin 600 dolara daha ihtiyaç var.


“ZAMANIMIZ DARALDI”
Gazipaşa halkının da desteği ile kampanyada ilerleme katettiklerini ifade eden baba Hamza Öztürk, “Ancak Valilik onaylı kampanyamızın bitmesine sadece 44 gün kaldı. Günlerimiz artık sayılı, zamanımız daraldı diyebilirim. Bir an önce kampanyamızın tamamlanmasını istiyoruz. Bebeğimizin ikinci valilik onayı ne yazık ki 14 Ağustos’ta sona erecek. Umut ediyorum ki sizlerin desteği ile güç birliği ile kızımı yaşatacağız. Her gün sosyal medya üzerinden canlı yayınımız var, bağış yapamayanlar da canlı yayınımızı paylaşarak bizlere destek olabilir. Lütfen Arya’ya desteklerinizle nefes olun!” diyerek kampanyaya bağış çağrısında bulundu. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: SADECE KALDI!