SADECE 40 GÜN KALDI!

SMA Tip-1 hastası 29 aylık Arya Öztürk’ün ikinci ve son valilik onaylı bağış kampanyası, 14 Ağustos’ta sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği kampanyanın bitmesine ise sadece 40 gün kaldı.

GÜNDEM 3.07.2024 09:51:00 0
SADECE 40 GÜN KALDI!

NURCAN ve Ali Hamza Öztürk’ün kaslarda küçülmeye yol açan bir grup genetik hastalık olarak da bilinen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ölümcül kas hastası kızları Arya Öztürk için başlatılan bağış kampanyasında kritik sürece girildi. 29 aylık olan Arya bebeğin tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyanın bitmesine ise sayılı günler kaldı. Valiliğin ikinci kez onayladığı kampanya, 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Üçüncü kez valilik onayına iznin verilmeyeceği bağış kampanyasının bitmesine sadece 40 gün kaldı. 
 

673 BİN 400 DOLARA DAHA İHTİYAÇ VAR
Şu ana kadar toplam 1 milyon 146 bin 600 dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için ise 673 bin 400 dolara daha ihtiyaç var.


“KRİTİK SÜREÇTEYİZ”
Temmuz ayı ile birlikte kritik sürece girdiklerini ve bu ayın kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken baba Hamza Öztürk, “Kızımın kaderini bu Temmuz ayı belirleyecek ve son 40 gün bizim için her zamankinden daha önemli. Zaman çok daraldı ve çok hızlı ilerliyor. Bağışlara ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Türkcell operatörlerinden Arya yazıp 1268’e,Türk Telekom Operatörlerinden ise Arya yazıp 8192’ye SMS atarak 20 lira destekte bulunabilirsiniz. Ayrıca her gün sosyal medya üzerinden canlı yayınımız var, bağış yapamayanlar da canlı yayınımızı paylaşarak bizlere destek olabilir. Lütfen mücadelemize destek olun!” diyerek Arya için bağış çağrısında bulundu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: SADECE KALDI!