SABAŞ'A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

TÜRKİYE’NİN ve dünyanın önde gelen markalarından olma vizyonuyla ilerleyen Sabaş Home, büyüme hedeflerine bir yenisini ekleyerek, Oba, Güllerpınarı ve Alaiye şubelerinin ardından Gazipaşa’da yeni bir şube açılışı gerçekleştirdi.

1.12.2023 10:31:00 0
SABAŞ

2008 yılında kurulan ve Beko iş birliğiyle güçlenen Sabaş Home, Gazipaşa’daki bu yeni şube ile birlikte toplamda dört şubeye ulaştı. Ayrıca, 2019 yılında Kelebekhome firmasıyla başlattığı işbirliğini 2023’te ikinci şube açarak başarılı bir şekilde sürdürüyor. Beko, Kelebek Mobilya, Sabaş Halı ve diğer önemli markalarla bir araya gelerek geniş bir hizmet yelpazesi sunan Sabaş Home, Gazipaşa’daki yeni şubesinin açılışını, bölge halkının yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını Sabaş Home kurucu ortağı Rauf Sadullahoğlu, Kerim Sadullahoğlu ve Raşit Sadullahoğlu ile birlikte gerçekleştirdi. 


Konuşmasında iş ortaklarına ve partnerlerine teşekkürlerini dile getiren Rauf Sadullahoğlu, “Annesi Gazipaşalı babası Alanyalı olan rahmetle andığımız babamız Fehmi Sadullahoğlu’nu yad ederek, dualarını eksik etmeyen annemizle, bizlerden iyi günde kötü günde desteklerini esirgemeyen değerli eşlerimizle ve çocuklarımızla, bugüne kadar her zaman yanımızda olan, onlar olmadan olmayacağını bildiğimiz çok değerli çalışma arkadaşlarımızla, mağazamızın açıldığı günden beri bizleri destekleyen misafirlerimizle ve bu açılış törenine katılarak bizleri yalnız bırakmayan sizlerle, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Sabaş Home Gazipaşa mağazamızı açmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.


Açılış töreninde, Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya, Beko Türkiye Direktörü Burak Bilgisel ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz söz alırken yapılan dua ile yeni şubenin başarılı bir döneme imza atması temenni edildi.


Anahtar Kelimeler: SABAŞ' GÖRKEMLİ AÇILIŞ