RÜYASINA GİRDİ, KEDİSİNE KAVUŞTU

RÜYASINA GİRDİ, KEDİSİNE KAVUŞTU

GAZİPAŞA’DA 1 hafta önce kaybolan ‘Duman’ isimli tekir kedi bulundu. Kedi sahibi rüyasında gördüğü yere giderek kedisini bulduğunu söyledi.

Gazipaşa’da Gazi Mahallesi’nde 15 Temmuz Parkı yanındaki evlerinden 1 hafta önce kaybolan ‘Duman’ isimli kedi için arama çalışması başlatan Kaan Deniz Ergün, onca aramalara rağmen kedisinden hiçbir haber alamadığını belirterek bölgedeki vatandaşlardan da destek istemişti. 6 yıldır gözü gibi baktığı kedisini bulana 10 bin TL ödül vaat eden Ergün, asılsız ihbarlarla da sürekli arandığını belirtmişti. Kaybolmasıyla sahibini üzen Duman, geçtiğimiz gün sahibinin rüyasına girdi. Kedi sahibi Kaan Deniz Ergün, kedisini rüyasında gördüğü yere giderek Duman’ı aradığını ve bulduğunu açıkladı.

ERGÜN: BU BİR MUCİZE

Yaşadığı mutluluktan dolayı çok şaşkın olduğunu belirten Ergün, “Gerçekten bu bir mucize. 1 hafta önce kedim kaybolmuştu. Her yeri didik didik aradım, kayıp ilanı verdim ve bu süreçte sonuç alamamıştım. Hatta kedimi bulana da 10 bin TL para ödülü vereceğimi açıklamıştım. Kedimden bu süreçte bir haber alamadık diye üzgündüm ancak dün akşam bir rüya gördüm ve sabah uyanır uyanmaz rüyada gördüğüm yere gittim. Kedimi orada buldum. Onu orada görünce çok mutlu oldum. Bu bir mucize. Kedime diğer kediler saldırmış, çok kötü durumda buldum. Normalde çok uysal bir kediydi şimdi çok korktuğu için hırçın dışarı çıkamıyor ama yine de onu bulduğum için çok sevinçliyim” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: RÜYASINA GİRDİ KEDİSİNE KAVUŞTU