RUHSAT TARİHİ YENİDEN ERTELENDİ

GAZİPAŞA Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İdris Aşkar, Yivsiz Tüfek Ruhsatnamelerinin yenileme süresinin 1 Eylül 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar daha uzatıldığını açıkladı.

GÜNDEM 7.09.2024 12:02:00 0
RUHSAT TARİHİ YENİDEN ERTELENDİ

Gazipaşa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İdris Aşkar, yaptığı açıklama ile avcıları ve evlerinde yivsiz tüfek bulunduran vatandaşları uyararak, Yivsiz Tüfek Ruhsatname değiştirme tarihinin 1 Eylül 2024’ten 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi’ni değiştirmeyen tüfek sahiplerinin söz konusu tarihe kadar işlemlerini yapmalarını isteyen Başkan Aşkar, vatandaşların mağdur olmamaları için belirtilen tarihe kadar yeni ruhsat başvurusunda bulunmaları gerektiğini belirtti. 

 

“HERKESE YARDIMCI OLUYORUZ”

Konuya ilişkin bilgi veren Aşkar, “1 Eylül 2024 tarihine kadar yenilenmesi gereken Yivsiz Tüfek Ruhsatnamelerinin yenileme süresi 31 Aralık 2024 tarihine kadar yeniden uzatıldı. Bu konu sadece avcılarımızı değil evlerinde yivsiz av tüfeği bulunduran herkesi ilgilendiriyor. Ellerinde çok eski yıllarda aldıkları Av Tezkeresi olmak üzere sarı renkte Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi, 31 Aralık 2024 tarihine kadar değişip kart şeklini alacak. Yivsiz tüfek bulunduran vatandaşlarımıza belirttiğim tarihe kadar yeni ruhsat için başvuru yapmaları gerekiyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ivedi olarak yeni ruhsat başvurularını yapması gerekir. Biz dernek üyemiz olsun olmasın bu konuda herkese yardımcı oluyoruz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: RUHSAT TARİHİ YENİDEN ERTELENDİ