ROTAMIZ STEM PROJESİ'NİN SERGİSİ AÇILDI

.

GÜNDEM 30.05.2024 09:56:00 0
ROTAMIZ STEM PROJESİ

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, proje tabanlı eğitim yaklaşımıyla soru soran, araştıran, üreten ve yeni buluşlar yapabilen öğrenciler yetiştirmek amacıyla geliştirilen “Rotamız STEM Projesi”nin sergi açılışı gerçekleştirildi.


Proje tabanlı eğitim yaklaşımıyla soru soran, araştıran, üreten ve yeni buluşlar yapabilen öğrenciler yetiştirmek amacıyla geliştirilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan “Rotamız STEM Projesi”nin sergi açılışı gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’ndeki serginin açılış kurdelası Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ile Şube Müdürü Bilal Dal tarafından kesildi. Her kademeden koordinatör okulların da yoğun katılım sağladığı sergiye çok sayıda öğretmen ve öğrenci de eşlik etti.


“EZBERE DAYALI EĞİTİMDEN UZAKLAŞMAK AMAÇLANDI”
Sergide stantları tek tek gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayabilecek öğrenciler yetiştirmek için bu tarz projelere önem verdiklerini belirterek, öğrencilerden ezbere dayalı tek düze bir eğitim performansı beklemediklerini, araştıran, soran ve üreten bir nesil ortaya çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Öğretmenlerden de bu doğrultuda eğitim vermelerini beklediklerini dile getiren Müdür Gül, projede emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etti. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27