RESİM YARIŞMASININ 1'İNCİSİ GAZİPAŞA'DAN

RESİM YARIŞMASININ 1

.

MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlediği  “TBMM’nin 104. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim yarışmasında Ahmet Tuncer Ortaokulu öğrencisi Ela Özcan, birinci oldu.


Milli Eğitim Bakanlığı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 104. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim yarışması düzenlendi. TBMM’nin ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak amacıyla tüm resmî ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlediği yarışmada dereceye giren eserler, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Başöğretmen Atatürk Toplantı Salonu’nda toplanan komisyon sonrası duyuruldu. Resim yarışmasında Antalya’daki okulların arasından Gazipaşa Ahmet Tuncer Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Ela Özcan, birinci oldu.


MÜDÜR GÜL, TEBRİK ETTİ
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, “TBMM’nin 104. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim yarışmasında dereye girerek birinci olan Ela Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Antalya’daki okulların arasından Gazipaşa’nın adını duyurarak birinci olan Ela Öztürk’ü tebrik eden Müdür Gül, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirilen Ela’ya tablet ile çeşitli hediyeler takdim etti. >Vildan RENDE