RE/MAX CRYSTAL GAZİPAŞA’DA AÇILDI

DÜNYA çapında hizmet veren Re/Max Gayrimenkul ve Danışmanlık, Gazipaşa’da yapılan açılış töreninin ardından yeni ofisini hizmete açtı.

GÜNDEM 3.10.2023 16:43:00 0
RE/MAX CRYSTAL GAZİPAŞA’DA AÇILDI

Re/MaxCrystal Gayrimenkul ve Danışmanlık Gazipaşa ofisi, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde açıldı. Açılış törenine çeşitli illerden gelen Re/Max bölge müdürleri ile İlçe Müftüsü Fahri Başar, Belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkanları, diğer gayrimenkul sektörü temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından okunan açılış dualarının ardından Re/Max Gayrimenkul ve Danışmanlık Gazipaşa ofisinin açılış kurdelesi kesildi. 

 

“DÜNYA ÇAPINDA ŞİRKETİZ”

İşletme Sahipleri Halil ve Muhammet Koç, açılışta yaptıkları açıklamada “Remax firması dünya çapında 93 ülkede faaliyet gösteren bir kuruluştur. Firmanın 100 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı vardır. Biz de Gazipaşa olarak, aracılık hizmetleri verirken prensipli, doğru, dürüst, her iki tarafın hakkını koruyacak şekilde çalışacağız. Bir gayrimenkulün el değiştirmesi konusunda, satılması veya kiralanması hususunda aracılık hizmeti veriyoruz. Satılacak olan gayrimenkulü portföyümüze alıyoruz. Bununla ilgili potansiyel alıcılara ulaştırılması noktasında oldukça etkin bir hizmet veriyoruz.” İfadelerini kullandılar.>Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: / CRYSTAL GAZİPAŞA’ AÇILDI