REKTÖR TÜRKDOĞAN’DAN DENİZCİLİK MYO AÇIKLAMASI

.

GÜNDEM 23.08.2024 10:49:00 0
REKTÖR TÜRKDOĞAN’DAN DENİZCİLİK MYO AÇIKLAMASI

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, medya mensuplarıyla ile kahvaltıda bir araya gelerek ALKÜ’de gerçekleştirilen projeleri ve hedefleri tüm detaylarıyla anlattı. Türkdoğan, Gazipaşa Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ve Turizm Uygulama Oteli hakkında da bilgi verdi. 


Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri ile ALKÜ Yaşam Merkezinde bir araya geldi. Kestel yerleşkesinde düzenlenen programda ALKÜ ile ilgili bilgiler paylaşan Rektör Türkdoğan, Gazipaşa’ya yapılması hedeflenen Gazipaşa Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ve Turizm Uygulama Oteli hakkında da konuştu. 


GAZİPAŞA’YA GAZİPAŞA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU VE TURİZM UYGULAMA OTELİ GELİYOR
Gazipaşa’ya yapılacak proje için yer tahsisinin yapıldığını ifade eden Rektör Türkdoğan, “İlk yazışmamız Kasım 2023’te oldu ve Mart 2024’ten itibaren Gazipaşa Denizcilik Meslek Yüksekokulu ve Turizm Oteli üzerinde durduk. Biz, Gazipaşa’da Gazipaşa Denizcilik Meslek Yüksekokulu ve Turizm Oteli olmak üzere 13 bin 700 metrekarelik yerin tahsisini Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle almış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.