RAPORCU MÜDÜR

.

GÜNDEM 28.09.2023 13:15:00 0
RAPORCU MÜDÜR

Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü görevindeyken Antalya Bölge Müdürlüğü’ne çekilen ve ardından Erzurum’a tayini çıkan Ahmet Yıldırım, Gazipaşa’da kalabilme umuduyla üst üste rapor alarak, Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait Kahyalar Sahili’ndeki villayı ve merkezdeki lojmanı kullanmaya devam ediyor.


GAZİPAŞA’DA, Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli personellere mobbing uyguladığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan ve kurumda yaptıkları ve yapmadıklarıyla gündeme gelen Gazipaşa Orman İşletme eski Müdürü Ahmet Yıldırım, Gazipaşa kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Gazipaşa’da, hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle idari soruşturma da geçiren Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım, ağustos ayında Antalya İl Orman Bölge Müdürlüğü’ne çekilmişti. Geçtiğimiz günlerde Erzurum İl Orman Bölge Müdürlüğü’ne tayini çıkan Yıldırım, Gazipaşa’daki görevine devam edebilme umutlarını içinde tutarak, Gazipaşa’da yaşamaya devam ediyor.
 

RAPOR ÜSTÜNE RAPOR
Yakın çevresine “Gazipaşa’da devam edeceğim” dediği ileri sürülen Müdür Yıldırım, Antalya Bölge Müdürlüğü’ne çekildiği günlerde rapor aldı. Bu süreçte yeni görev yerine gitmeyen ve Gazipaşa’da yaşamaya devam eden Yıldırım, görev yeri Gazipaşa olmamasına rağmen okulların açıldığı güne kadar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait Kahyalar Sahili’ndeki deniz manzaralı villayı kullandı. Okullar açıldıktan sonra Gazipaşa Orman İşletme binası yanındaki lojmanına geçen Yıldırım, rapor üstüne rapor alarak hem yeni görev yerine gitmemekte ısrar etti, hem de çalışmadığı 50 günlük süreçte devletten maaş aldı.
 

RAPORLAR ÇELİK’TEN Mi?
Gazipaşa’da kalabilme umuduyla; hiçbir sorunu olmamasına rağmen üst üste rapor alan Gazipaşa Orman İşletme eski Müdürü Ahmet Yıldırım’a yazılan raporların Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik’in bilgisi ve talebiyle yazıldığı belirtildi.
 

MUHTARLAR İMZA TOPLADI
Yasaların kendisine verdiği hakları, ‘haksız’ yere suistimal ettiği ileri sürülen Yıldırım’ın, bazı muhtarlarla irtibata geçtiği ve muhtarların Yıldırım’ın Gazipaşa’dan gitmemesi için imza topladığı da ileri sürüldü.
 

ÖNCE ANTALYA SONRA ERZURUM
Yıldırım, ağustos ayı başında Antalya İl Orman Bölge Müdürlüğü’ne çekilmişti.  Yıldırım’dan boşalan göreve ise, Alanya Orman İşletme Müdür Yardımcısı Engin Atlı getirilmişti. Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde Antalya İl Orman Bölge Müdürlüğü’nden Erzurum İl Orman Bölge Müdürlüğü’ne tayini çıktı. Müdür Yıldırım, raporlu olarak Gazipaşa’da yaşamaya devam ediyor. >Selçuk ÖZTÜRK

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27