RAKİPLERİNİ ELEŞTİRDİ!

.

SİYASET 6.03.2024 09:23:00 0
RAKİPLERİNİ ELEŞTİRDİ!

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı kalabalık mahalle toplantıları ile dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Yüksel, Beyobası Mahallesi’nde rakiplerini hedef aldı. Başkan Yılmaz’ı verdiği sözleri tutmamakla eleştiren Yüksel, Gazipaşa’yı bilmediğini belirttiği Aksoy’a da yüklendi. 


31 MART Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarına tam gaz devam eden İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, önceki gün akşam Beyobası Mahallesi’nde seçmenle buluştu. Beyobası sakinlerinin hınca hınç doldurduğu mahalle konağı önünde mahalleli ile bir araya gelen Yüksel, “Hoş geldin” pankartları ile karşılandı. Gazipaşa ve Beyobası Mahallesi için hayata geçireceği projeleriyle mahalle sakinlerinden tam not alan Yüksel, burada de rakiplerini hedef aldı.
 

“BEYOBASI’NI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”
Beyobası’nın ilgi ve coşkusuna teşekkür ederek sözlerine başlayan Yüksel, Beyobası’nın her karışındaki sorunları bildiğini söyledi. Beyobası’na acil olarak imar revizesi yapılması gerektiğini belirten Yüksel, “Bu cennet topraklar, Alanya’nın il olması halinde en gözde yerleşim alanlarının başında gelecek. Burayı geleceğe hazırlayacağız. Beyobası bölgemizin en elit noktalarından birisi olacak” dedi.


“ÇİFTÇİ BİZİMLE ZENGİNLEŞECEK”
Tarımla uğraşan Beyobası halkının, emeğini korumak için belediye bünyesinde Tarım Müdürlüğü kuracağını ve ilçede üretici birlikleri açılması için kolları sıvayacağını vurgulayan Yüksel, “Üretici kendi ürününün fiyatını kendisi belirleyecek. Diğer ilçede muzun fiyatı 3 lira nasıl fazla oluyorsa, bizde de olacak. Çiftçi bizimle zenginleşecek” diye konuştu.


YILMAZ’IN VİDEOSUNU İZLETTİ
Sözlerine rakibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a yüklenerek devam eden tecrübeli siyasetçi, Yılmaz’ın 2019 yılında meydanlarda yaptığı konuşmayı kendisini dinlemeye gelen kalabalığa dinletti. Kendi sesinden, içme suyu arıtma tesisi, belediye hizmet binası, turizm tesisi, toplu taşıma, yaşlı bakım evi, sulama suyu temini, öğrencilere etüt merkezi gibi projeleri hayata geçirme sözü veren Yılmaz’a sert sözlerle yüklenen Yüksel, “Sayın Yılmaz iyidir, hoştur ama iyi bir belediye başkanı değildir. 5 yıl önce meydanlarda verdiği bu vaatlerin hiçbirini yerine getirmedi. Üstelik yapmadıklarını, bu seçimde tekrar vaatleri arasına almış. Aslında Sayın Yılmaz zahmet etmese, geçen yılki broşürünü dağıtsa masraftan kaçmış olurdu. Şimdi siz değerli Beyobası sakinlerine soruyorum. Bir önceki seçimde vaat ettiği 37 projenin önemli olan 3,5 tanesini yarım yamalak yapan bu başkana, tekrar güvenip oy verecek misiniz? Beyobası halkı zekidir, akıllıdır. Aynı yerden iki kez sokulmaz” dedi. 


“BEYOBASI’NDAN İLÇEYİ ZOR BULUR”
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yüksel, diğer rakibi Cumhur İttifakının Adayı Mustafa Aksoy için de, “Beyobası’na getirip bıraksanız, çarşıyı zor bulur. İlçeyi bilmeyen, tanımayan, burada yaşamayan ve seçimden sonra da burada yaşamayacak olan birine bu ilçenin fırsat vermeyeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27