RAKİP YENİKAPI GENÇLERBİRLİĞİ

GAZİPAŞA Belediyespor, ligin 5. haftasında Yenikapı Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Mücadele, 2 Nisan Pazar günü Antalya’da oynanacak.

SPOR 30.03.2023 16:23:00 0
RAKİP YENİKAPI GENÇLERBİRLİĞİ

Antalya 2. Amatör Küme 3. Grupta namaglup yoluna devam eden Gazipaşa Belediyespor, ligin 5. haftasında Yenikapı Gençlerbirliği ile Antalya’da kozlarını paylaşacak. Mücadele, 2 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Zeytinköy 3 Nolu Sahada oynanacak. Yoluna kayıpsız şekilde devam etme hedefiyle maça çıkacak Paşalar, 3 puanla Gazipaşa’ya dönmeyi amaçlıyor. 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Gazipaşa Belediyespor, Ligin 5. Haftasında oynanacak Yenikapı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Gazipaşa Şehir Stadı’nda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan gözetiminde Yenikapı Gençlerbirliği maçına hazırlanan Paşalar, puan cetvelinde 5’inci sırada bulunan rakibi karşısında puan kaybetmek istemiyor.

“MAÇA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Gazipaşa Belediyespor’un şampiyonluk için mücadele ettiğine vurgu yapan Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan, “Amacımız şehrimizin takımını şampiyon yapmak. Bu amaçla maçlarımıza çıkıp, sahada en iyi mücadeleyi verme gayreti içinde oluyoruz. Yenikapı Gençlerbirliği maçında da iyi bir mücadele sergileyeceğiz. Güçlü bir takımız ve her maçta olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız. Maçımız Antalya’da. Antalya’da yaşayan ve imkanı olan Gazipaşalı hemşehrilerimizi maçımızı izlemeye davet ediyorum” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: RAKİP YENİKAPI GENÇLERBİRLİĞİ