Tarih: 08.03.2024 09:01

PROVOKATÖRLER İŞ BAŞINDA!

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhittin Böcek ile Gazipaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Mehmet Ali Yılmaz’ın seçim afişlerine yönelik saldırıda bulunuldu.


GAZİPAŞA’DA, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasilerde ve seçmen üzerindeki heyecan ve seçim baskısı artıyor. İçinde bulunduğumuz süreçte seçim atmosferine yakışmayacak görüntüler de ortaya çıkıyor. Siyasiler bir yandan saha çalışmalarına devam ederken, diğer yandan siyasi parti fanatikleri ise cadde ve sokaklara asılan karşıt partinin pankart ve afişlerine zarar veriyor. Ülkemizin dört bir yanında yaşanan bu olaylar, Gazipaşa ile birlikte Antalya’nın diğer ilçelerinde de yaşanıyor. 
 

BÖCEK AFİŞLERİ HEDEF ALINDI
Gazipaşa’da, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Muhittin Böcek ile Gazipaşa Belediye Başkanı ve Gazipaşa Belediye Başkanı ve CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Ali Yılmaz’ın seçim afişlerine yönelik saldırıda bulunuldu. Başkan Böcek ve Başkan Yılmaz’ın resimlerinin bulunduğu afişteki Muhittin Böcek resmi, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından hedef alındı. Afişteki Başkan Böcek resmine boya ile zarar verildi. Provokatörlerin Yılmaz’ın resmine dokunmadığı görüldü. 


AYNI OLAY ALANYA’DA DA YAŞANDI
Alanya’nın Cikcilli, Çıplaklı, Değirmendere ve Fığla mahallelerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhittin Böcek’in seçim afişlerine yönelik saldırı yapıldı. Gazipaşa ile Antalya’nın farklı ilçelerinde CHP’nin seçim afişlerine yapılan saldırılar, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın tepkisini çekti. 


“HUZUR VE SÜKUNU BOZUCU DAVRANIŞLAR”
Yaşanan afiş ve pankart saldırıları hakkında açıklama yapan Başkan Kamacı, “Antalya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçemizde seçim çalışmalarımız devam etmektedir. Seçim çalışmalarımızın tek amacı; Antalya genelinde, ranta karşı, her zaman halkın yanında olan sosyal belediyecilik anlayışının halkın hizmetine sunulabilmesidir. Ancak gelinen noktada ülke genelinde hakim kılınmaya çalışılan, huzur ve sükunu bozucu davranışlar, adaylarımızın seçim ilan ve afişlerinde de uygulanmaya çalışılmakta ve ilanlar ile afişlere her gün zarar verilmektedir” dedi. 


“HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ”
Yaşanan olaylarla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Kamacı, “Kendini bilmez kişilerce yapılan beyhude bu eylemlerin, Antalya genelinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının ve halkın sandık iradesinin önüne geçemeyeceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Sorumlular hakkında da, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak hukuki yollara başvuracağımızı bildiririz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —