PROTOKOL VE SİYASİLER NEREDE OY KULANACAK?

PROTOKOL VE SİYASİLER NEREDE OY KULANACAK?

GAZİPAŞA’DA, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için ilçe protokolü ve siyasiler oy kullanmak için yarın sandık başına gidecek.

Gazipaşa’da ilçe protokolü ve siyasiler de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ile muhtarları belirlemek için yarın sabah saatlerinde oylarını kullanacakları okullara gidecek. Gazipaşa Kaymakam Orhan Altun, oyunu Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Gazipaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Ali Yılmaz ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1027 numaralı sandıkta kullanacak.


İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullanırken, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy Akalan İlk Okulu 1076 numaralı sandıkta oy kullanacak.  AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi 1125 numaralı sandıkta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fahri Oğuz Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi 1120 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirecek. MHP İlçe Başkanı İbrahim Tan Çimenbağ İlköğretim Okulu 1035 numaralı sandıkta, İYİ Parti ilçe Başkanı Yunus Görgülü Gazipaşa Korubaşı İlkokulu 1094 numaralı sandıkta oy kullanacaklar. Önceki dönem MHP İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı 1.sıra meclis üyesi adayı Numan Terzi Ahmet Tuncer İlkokulu 1113 numaralı sandıkta, CHP’nin Gazipaşa Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi ile 1.sıra meclis üyesi adayı Ulaş Özgen Ahmet Tuncer İlkokulu 1115 numaralı sandıkta oyunu kullanacak. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: PROTOKOL SİYASİLER NEREDE KULANACAK?