POSTANE TEPKİSİ

Gazipaşa Postanesi’nde personel eksikliği ve işlem yoğunluğu karşısında saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar yaşananlara tepki gösteriyor.

GÜNDEM 9.08.2022 12:58:00 0
POSTANE TEPKİSİ

Gazipaşa’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Gazipaşa Postanesi, personel eksikliği karşısında işlem yoğunluğuna cevap vermekte yetersiz kalıyor. Bankacılık işlemleri, tahsilat işlemleri, ödeme işlemleri, HGS, sigortacılık işlemleri başta olmak üzere diğer ticari işlemlerin de yapıldığı Gazipaşa Postanesi vatandaşlarına tek gişeden hizmet veriyor. Personel eksikliğiyle işlem yoğunluğunun birleştiği günlerde ise vatandaşlar saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyor.

VATANDAŞLAR SAATLERCE SIRA BEKLİYOR

İçinde birçok gişesi bulunan Gazipaşa Postanesi, sadece ödeme gişesi ve kargo gişesinden hizmet veriyor. İşlem yoğunluğunun yaşandığı günlerde postane içinde ve dışında uzun kuyruklar oluşuyor. Saatlerce sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar ise yaşanan duruma tepki gösteriyor. Personel eksikliğinden dolayı yaşanan sıkıntıların bir an önce çözülmesini bekleyen vatandaşlar, yetkililerin atacağı adımı bekliyor.


Anahtar Kelimeler: POSTANE TEPKİSİ