POLİSTEN YOLCU MİNİBÜSÜ DENETİMİ

GAZİPAŞA’DA polis ekipleri yolcu minibüsleri üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde sürücüler ve yolcuların uyması gereken kurallar hatırlatıldı.

ASAYİŞ 20.08.2024 09:32:00 0
POLİSTEN YOLCU MİNİBÜSÜ DENETİMİ

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen denetimler ara vermeden devam ediyor. Düzenli olarak yapılan denetimlerle kazalar en aza indirilmeyi amaçlanıyor. Bu kapsamda; şehir merkezinde yer alan ve trafiğin yoğun olarak kullanıldığı İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde ekipler tarafından yolcu minibüslerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Trafik ekiplerinin yanı sıra denetimlerde yer alan ve şahıslar üzerinde sorgulama yapan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, minibüste bulunan yolcuların tek tek Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparak incelemede bulundu. Denetlenen 9 yolcu minibüsünde bulunan yolcularda ve araç sürücülerinde ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. 


EMNİYET KEMERİ UYARISINDA BULUNDULAR
Yolcu minibüsleri üzerinde denetim gerçekleştiren polis ekipleri tarafından, araçta bulunan yolculara emniyet kemerinin önemini anlatıldı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: POLİSTEN YOLCU MİNİBÜSÜ DENETİMİ