POLİSTEN HUZUR DENETİMİ

GAZİPAŞA’DA polis ekiplerince yapılan huzur uygulamasında 15 iş yeri ile yaklaşık 400 kişi kontrol edildi. Uygulamada 1 aranan şahısla, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 1 kişi yakalandı. Alkollü sürücülere ise ceza yağdı.

GÜNCEL 26.12.2022 10:37:00 0
POLİSTEN HUZUR DENETİMİ

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde 7/24 vatandaşın huzurunu korumak amacıyla gerçekleştirdiği “Huzur ve Güven” uygulamalarına devam ediyor. İlçenin farklı mahallelerinde umama açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde, asayiş, güvenlik, TEM, trafik ekipleriyle çarşı ve mahalle bekçileri yer aldı. Cumartesi günü akşam saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, 15 iş yeri kontrol edildi. İlçe genelinde yapılan denetimlerde ise yaklaşık 400 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan uygulamada ciddi bir sorunla karşılaşılmazken, 1 aranan şahısla, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 1 kişi yakalanarak haklarında işlem başlatıldı. 

“ALKOLLÜ SÜRÜCÜLERE GÖZ AÇTIRILMADI”

“Huzur ve Güven” uygulaması kapsamında trafik ekiplerince yapılan denetimlerde ise alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücülere göz açtırılmadı. Trafik ekiplerince ilçemizin farklı noktalarında yapılan denetimlerde alkolü araç kullanan çok sayıda sürücüye cezai işlem uygulandı. Gazipaşa emniyeti, ilçemizde huzur ve güvenliğin devamını sağlamak amacıyla denetimlerine ara vermeden devam edecek. 

ANTALYA GENELİNDE 4 BİN 461 KİŞİ İNCELENDİ

Öte yandan; Alanya, Gazipaşa, Manavgat, Serik, Gündoğmuş, Akseki ve İbradı ilçe emniyet ekipleri tarafından eş zamanlı olarak umuma açık yerler ve yol uygulaması denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde 191 iş yeri kontrol edilerek, toplam 4 bin 461 kişi incelendi. Çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalanarak, 9 kişinin yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. 2 adet de ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Yol uygulamalarında ise toplam 856 araç denetlenerek, yapılan denetimde trafik yönünden toplamda 47 araca idari para cezası uygulandı. 2 araç trafikten men edilerek, gerekli işlemler yapıldı. 


Anahtar Kelimeler: POLİSTEN HUZUR DENETİMİ