POLİSTEN ALTUN'A ZİYARET

TÜRK Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan ile beraberindeki emniyet personelleri, Kaymakam Orhan Altun’u makamında ziyaret ettiler.

GÜNDEM 6.04.2024 13:32:00 0
POLİSTEN ALTUN

10 Nisan Polis Haftası ile Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan ile beraberindeki emniyet personelleri, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’a nezaket ziyaretinde bulundular.


“179 YILLIK TECRÜBE”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Altun, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için fedakârca görev yapan tüm polislere İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan nezninde teşekkür ederek, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutladı. Altun, sahip olduğu 179 yıllık tecrübesi, eğitimli personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapısıyla Emniyet Teşkilatının yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile sadece ülkemizde değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirdiğini ve dün olduğu gibi bugün de halkın nezdinde saygın bir yerde olduğunu dile getirdi.


“MİLLETİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Emniyet mensuplarının zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili görev anlayışıyla üstlendiği her görevi layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Kaymakam Altun, “Ülkemizin gözbebeği Türk Polis Teşkilatı’mız; asayişten trafiğe, terörle mücadeleden, bağımlılıkla mücadeleye kadar her alanda başarılı hizmetlere imza atmaktadır. Bunun yanı sıra deprem gibi acil afet durumlarında da polisimiz fedakârca çalışmalar ortaya koymaktadır. Tüm polislerimize bu özverili çalışmaları için milletimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: POLİSTEN ALTUN' ZİYARET