POLİS ÖĞRENCİLERİN YANINDA

.

GÜNDEM 12.09.2024 01:02:00 0
POLİS ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Gazi̇paşa’da okulların açılmasıyla birlikte polis ekipleri tarafından eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla, “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri İle Servis Araçları Denetim Uygulaması” gerçekleştirildi. 

Antalya İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla, okul çevrelerinde denetimlerine başladı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, asayiş, TEM, güvenlik, çocuk şube, trafik ekipleri ile diğer ilgili birimler, okul ve okul çevrelerinde yürüttükleri çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.  

 

ÇALIŞMALAR HEM AİLELERE HEM DE ÖĞRENCİLERE GÜVEN VERİYOR 

Yeni eğitim ve öğretim yılının güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla başlatılan denetimlerde, okul çevresinde faaliyet gösteren kafe, internet kafe, büfeler ve iş yerlerini denetlendi. Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalarına devam eden polis ekipleri, okul servis araçlarını da denetleyip, sürücülere gerekli uyarıları yapıyor. Gün içinde öğrencilerin okula giriş ve çıkış saatlerinde okul çevrelerinde bulunan ekipler, hem ailelere hem de öğrencilere güven veriyor. >Selçuk ÖZTÜRK 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: POLİS ÖĞRENCİLERİN YANINDA