POLİS ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürü Erol Şen, AHENK projesi kapsamında Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

EĞİTİM 7.01.2023 11:39:00 0
POLİS ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

 Müdür Şen’le birlikte okulu ziyaret eden emniyet personeli uyuşturucu, trafik, hırsızlık ve dolandırıcılık ile internet kullanımı hakkında öğrencilere seminer verdi. 

Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi Gazipaşa’da tüm okullarda uygulanıyor. AHENK Projesi ile eğitimde başarının kalıcı hale getirilmesi ile çocukların ve gençlerin çağın şartlarına uygun milli, manevi, evrensel değerle, topluma yararlı birey olarak yetiştirilmesi amaçlanıyor. Gazipaşa’da yürütülen proje kapsamında; Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Erol Şen ve emniyet personeli Gazipaşa Fen Lisesi’ni ziyaret etti. 

UYUŞTURUCU, TRAFİK, HIRSIZLIK, DOLANDIRICILIK VE İNTERNET KONULARI MASAYA YATIRILDI

Burada öğrenciler bir araya gelen Müdür Şen ve emniyet personeli, öğrencilere önemli konularda seminer verdi. Uyuşturucu ile mücadele, trafik Kuralları, hırsızlık ve dolandırıcılık ile sanal ortamda sağlıklı internet kullanımıyla ilgili seminer veren Müdür Şen ve polis ekipleri, öğrencilere broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundular.  Merak ettikleri konular hakkında polise sorular soran öğrenciler ise ekiplerden aldıkları cevaplarla bilgi sahibi oldular. Ardından öğrencilerle birlikte kütüphaneye geçen Müdür Şen ve ekipler, kitap okumanın önemini vurgulamak için birlikte kitap okudular. 

Öğretmenlerle de toplantı yapan Müdür Şen, okul yöneticileri ve öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27