“PLAKA YÖNETİM SİSTEMİ TOPLANTISI” ANTALYA’DA YAPILDI

TÜRKİYE Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından ve TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın önderliğinde “Plaka Yönetim Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı” yapıldı.

GÜNDEM 13.11.2023 15:38:00 0
“PLAKA YÖNETİM SİSTEMİ TOPLANTISI” ANTALYA’DA YAPILDI

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde düzenlenen Plaka Yönetim Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Can Can Hasan olarak bilinen Hasan Tuncel’in de katılım gösterdiği toplantıda; değişen yönetmelikler ve yaşanan sıkıntıların ele alındı. Toplantıda ayrıca, sektörün ve esnafın sorunları da masaya yatırıldı. Toplantının ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan başkanlar, daha hızlı ve eksiksiz hizmet için yapılması gerekenleri ele aldı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın önderliğinde yapılan Plaka Yönetim Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı’nda; 6. Bölge Birliği ve Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tural, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Aziz Fatih Yılmaz, Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, Antalya Isparta Denizli Burdur Afyon Şoförler ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Oda Başkanları, Genel Sekreterler, plaka basımından sorumlu personeller de yer aldı. >Geylani TOPALOĞLU