PLAKA DENETİMİ YAPILDI

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından, üzerinde sahte ve standart dışı plaka bulunan araçlara yönelik denetim yapıldı.

ASAYİŞ 24.07.2024 09:45:00 0
PLAKA DENETİMİ YAPILDI

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi Manavlar Kavşağı’nda, sahte plaka ve standart dışı plaka kullanan araçlara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Yaptıkları uygulamada bir motosiklet sürücüsünü durduran ekipler tarafından, plakanın standart dışı olduğunu ve arkadan bakınca plakanın görünmediğini tespit etti. Sürücüye standart dışı plaka kullanmak ve trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı toplamda 3 bin TL ceza yazıldı. Denetimlere devam eden ekipler, dur ihtarına uymayarak kaçan sürücülere ise gerekli idari para cezası uyguladı. 


DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yazılan cezaların yanında gerekli uyarılarda da bulunulmaya devam edileceği ve ilçede trafiği güvene alabilmek adına uygulamaların kararlılıkla devam edeceği kaydedildi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: PLAKA DENETİMİ YAPILDI