'PİKNİK SEPETİ' ARYA'YA UMUT OLDU

GAZİPAŞA’DA, SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyasına destek olmak amacıyla sahnelenen ‘Piknik Sepeti’ isimli oyundan 225 bin TL gelir elde edildi.

GÜNDEM 26.12.2023 11:01:00 0

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyası devam ediyor. Arya bebeğe destek olmak amacıyla hafta sonu tiyatro oyunu sahnelendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Piknik Sepeti’ isimli tiyatroya, Ak Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayları Ali Doğan ve Ali Rıza Büyükakça ile eşleri,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Aksoy,  Gazipaşa Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, Arya bebeğin koruyucu annesi Melek Cılız ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen tiyatroda toplamda 225 bin TL, Arya bebeğin yararına toplandı. Tiyatro için sponsor olan Aşur Ramazan Yıldırım, Ali Alparslan Şahiner, Kerim Arslan, Halil Tuncer, Murat Ergin ve Özyiğit Ailesi’ne teşekkür edildi. Tiyatro oyuncuları tarafından ise Arya’nın Koruyucu annesi Melek Cılız’a çiçek takdim edildi. Tiyatroda, son zamanlarda sosyal medyada akım haline gelmiş söylemlerle birlikte yaptıkları rolde kendilerini en iyi şekilde sergileyen oyuncular, salonda bulunanları kahkahaya boğdu.


BABA ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR
Arya bebek yararına düzenlenen tiyatro için emeği geçen herkese teşekkür eden baba Hamza Öztürk; “Kızımız Arya için tiyatronun düzenlenmesinde ve biletlerin satılmasını sağlayarak kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyoruz. 500 adet biletimiz vardı ve hepsini satarak 225 bin TL’lik gelir elde edildi. Bu tür faaliyetler bizim için oldukça önem arz ediyor. Kampanyamıza destek beklemeye devam ediyor ve Arya’mızın adına sizlerden yardım istiyoruz. Kızımıza nefes olmamız için bizi yalnız bırakmayın” dedi.


Öte yandan, konserden elde edilen 225 bin TL’lik gelir, Arya bebeğin hesabına aktarıldı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: 'PİKNİK SEPETİ' '