PİKNİK İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

PİKNİK İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

GELENEKSEL Çocuk Oyunları Şenliği’nde “Yağ satarım, bal satarım” oyunu ile üçüncü olan Ahmet Tuncer İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri için piknik organize edildi.

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile geçtiğimiz hafta düzenlenen ve 4 gün süren “2023-2024 Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği”nde Gazipaşa Ahmet Tuncer İlkokulu, ‘Yağ satarım, bal satarım’ oyunu ile üçüncü seçilmişti. Öğrencilerinin başarısını ödüllendirmek isteyen 2-A Sınıf Öğretmeni İhsan Bilici, piknik organize etti. 


“AKADEMİK VE SOSYAL ALANDA GELİŞİYORLAR”
Sarısu Piknik Alanı’nda yapılan etkinlik ile çocukların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve onları motive etmek amacıyla piknik organizasyonu düzenlediğini belirten İhsan Bilici, “Öğrencilerimiz ile okul dışında da kaynaşma için farklı etkinliklerde bir araya geliyoruz. Çocuk Oyunları Şenliği’nde okulumuz, ‘Yağ satarım, bal satarım’ oyunu ile üçüncü seçilmişti. Öğrencilerimin başarısını, piknik düzenleyerek, çeşitli ikramlar ve etkinlikler ile ödüllendirdik. Çocuklarımız da bu sayede eğlenceli vakit geçirdi” dedi. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: PİKNİK ÖDÜLLENDİRİLDİLER